2011 Google 4 Doodle Winner Officielt annonceret

I dag ser du måske en ny og interessant doodle på hjemmesiden til Googles søgemaskine. Denne anden verdslige skabelse er ingen anden end den vindende indgang fra Google 4 Doodle-konkurrencen. Tilbage i januar nævnte vi den årlige Google 4 Doodle-konkurrence, der har gået ud på skolen hvert år. Nu, 5 måneder senere og efter 5 millioner stemmer, tog Matteo Lopez fra San Francisco, Californien hjem den nationale førstepræmie. Temaet i år var " Hvad jeg gerne vil gøre en dag", og han fangede dommernes hjerter med sine drømme om at rejse gennem rummet og møde udlændinge.

Dette tjener unge Matteo til et $ 15.000 uddannelsesbevis, en helt ny netbook-computer, en Wacom digital tablet og en $ 25.000 teknologidonation til sin skole. For ikke at nævne, en t-shirt med sin prisvindende Doodle på forsiden!

På en anden interessant note er Matteo, førstepladsvinderen, kun syv år gammel. Doodle contest er adskilt af klasse-niveau grupper, og Matteo var vinder af den yngste gruppe. Med den slags college kontanter han har tjent, han allerede gør det bedre end de fleste mennesker, der for tiden graduerer gymnasiet! Ikke dårligt for en 7 år gammel, eh?

Runner Ups

Matteo var ikke den eneste person til at tage hjemme præmier, der er 3 nationale andre finalister, der hver især har tjent en $ 5.000 college stipendium, en Wacom digital tablet og selvfølgelig en t-shirt med deres doodle på den.

Finalisterne, Mateo og 40 andre regionale finalister modtog også en betalt tur ud til Google New York-kontoret i går. Der mødte de Doodle 4 Googles dommere og lærte, at deres kunst vil blive vist i Whitney Museum of American Art fra nu til 16. juni; posterne vil også blive vist på San Francisco Museum of Modern Art indtil 19. juli.

De nationale finalister Doodles:

Grader 10-12 Vinder - 17 år gammel Hanna Newsom

Vinder 7-9 Vinder - 13 år gammel Justas Varpucanskis

Grader 4-6 Vinder - 10 år gammel Joseph Eugene Miller

Du kan se de top 40 regionale finalister her. Eller tjek de top 400 state finalister her.