Tillad Thunderbird 3 at vise billeder automatisk [How-To]

Den fantastiske ting om Thunderbird 3 er dens hastighed, men du kan hurtigt blive sænket (nice oxymoron eh?) Ved e-mails, der indeholder billeder. Hver gang du åbner en e-mail ved hjælp af Thunderbird, vil du se en meddelelse om fjernindhold, der angiver, at der er en sikkerhedsrisiko ved visning af fjernt indhold fra ukendte websteder. Sikkerhedsrisikoen er reel. Men hvis du er ligesom mig og bruger Gmail eller har et godt spamfilter oprettet, modtager du sandsynligvis ikke skadelige e-mails i din primære indbakke.

Hvis du er syg for at se en pop-up fra Thunderbird, der siger at det beskytter dit privatliv, er der en vej rundt om det. Sandt nok kan du klikke på Læg altid fjern indhold fra [email protected] Men det kan blive irriterende, hvis du modtager email fra mange forskellige mennesker - da du skal gentage processen for hver enkelt.

Her er en hurtig vejledning til fjernelse af disse irriterende "privatliv" popup-vinduer til fjernindhold, det er hurtigt, men det kan kræve en lille følelse af eventyr!

Sådan får du automatisk vist alle billeder i Thunderbird 3

1. Fra i Thunderbird version 3, klik på Tools og derefter Vælg Options

2. Klik på fanen Avanceret, og klik derefter på Config Editor

3. Du advares med en advarsel om, hvor farlig det kan være at ændre din config. KlikJeg vil være forsigtig, jeg lover! knap.

4. Find posten mailnews.message_display.disable_remote_image i menuen om: config. Den nemmeste måde er at skrive den ind i filteret ovenfor. Når du har fundet det, DobbeltklikIndgangen, indtil den siger Status = Brugersæt, og Værdi = Falsk . Når du er færdig, kan du afslutte, og ændringer vil ske straks.

Nu, når du har adgang til e-mails ved hjælp af Thunderbird, bør du ikke længere blive bedt om det ved hjælp af "Beskyt din privatliv" billedblokerende billedtekst. Hvis du senere beslutter dig for at have den ekstra sikkerhed, kan du altid gå tilbage og sætte værdien til "true" i menuen om: config, og alt går tilbage til standard.