Google+: Lås eller bloker kommentarer på dine indlæg

Et tiltrækkende træk ved Google+ er evnen til helt at låse ned elementer, du sender ind. Sådan låser du et indlæg og forhindrer det i at blive delt.

Den første metode er at låse posten, før du deler den. Start med at skrive dit indlæg i Google+. Vælg hvem du vil dele den med, og klik derefter på den lille pil i højre hjørne for at få vist sikkerhedsfunktionsmenuen.

To muligheder kommer op - Deaktiver kommentarer og lås dette indlæg. Deaktivering af kommentarer er lige frem - folk kan ikke kommentere posten, men kan stadig videresende og +1 det. Låsning af et indlæg blokkerer folk fra at omfordele det med andre eller nævne personer, du ikke har delt det med.

For at låse det, skal du klikke på Lås dette indlæg.

Klik derefter på Okay, Lock It.

Et ikon med låsenlås vises efter låsning af det.

Bemærk: Du kan låse op for posten ved at klikke på låsen igen, inden du deler den.

For at dele et indlæg, klik på knappen Share.

For at låse et indlæg, når du allerede har delt det, skal du klikke på pil ned for at åbne menuen Indstillinger.

Klik enten på Deaktiver kommentarer eller Lås dette indlæg.

Hvis du skifter mening, når posten er blevet delt, skal du blot klikke på pil ned igen og vælge Lås dette indlæg eller Aktivér kommentarer.

Har du et privatlivstips til Google+? Send det til mig på [email protected]