Sådan slettes uanmeldte meddelelser i Thunderbird

Efter at have kigget igennem Thunderbird supportfora bemærkede jeg, at nogle mennesker havde problemer med at finde ud af, hvordan man sletter usendte meddelelser. Disse er meddelelser, du skrev og valgte at " Send senere " eller meddelelser, som du forsøgte at sende, når du er offline. Disse bliver som standard gemt i din Udbakke-mappe eller i mappen Ikke-sendte beskeder til tidligere versioner af Thunderbird.

Hver gang du starter Thunderbird med unsent eller "S end Later " beskeder, taler Thunderbird dig med en besked:

" Vil du sende dine usendte meddelelser nu?

Dette kan blive irriterende, især hvis du har besluttet ikke at sende den berusede tirade til din ex-chef eller ex-lover trods alt. Du kan frigøre dig selv med den ulovlige usendte besked og Thunderbirds grimme påmindelse ved at slette meddelelserne fra din udbakke. Denne groovy guide vil vise dig hvordan.

Trin 1

Bare så vi er klare over, hvad vi snakker om, at usendte meddelelser kommer i mappen Udbakke eller Ikke sendt beskeder, når du vælger Filer> Send senere eller tryk CTRL + SHIFT + RETURN, når du har skrevet en besked. Dette er forskelligt fra et udkast, og det vil blive gemt i en anden mappe.

Når du har gjort dette, vil meddelelsen ikke blive sendt straks, men det vil blive placeret i dine udbakke eller uændrede meddelelser, indtil du vælger at sende det.

Trin 2

Når du har usignerede meddelelser, nydes Thunderbird dig med dette vindue hver gang du starter Thunderbird:

Du kan sende den usendte besked ved at klikke på Ja . Eller du kan afkrydse Spørg altid mig, når jeg går online og klik på Nej for at slippe af med denne besked. Du vil dog ikke slette din usendte besked - du vælger bare at glemme påmindelsen.

Trin 3

For at slette meddelelsen uden at deaktivere påmindelsen, skal du bare fjerne meddelelsen fra din udbakke. Du finder dette i dine lokale mapper . Det er lidt svært at finde, fordi det ikke bliver befolket indtil du klikkerLokale mapper. Plus, det er ikke knyttet til en konto. F.eks. Hvis du sendte fra [email protected], finder du ikke dine usendte meddelelser i mappen Sendt mappe eller Udkast, der svarer til den pågældende konto. Alle dine usendte meddelelser lukkes i dine lokale mapper .

Trin 4

Klik på Udbakke for at se alle dine usendte meddelelser. Her kan du vælge dem og derefter slette dem for evigt.

Færdig!

Nu bliver du ikke spurgt, om du vil sende dem. Hvad synes du, var det en nem løsning eller hvad?